Cu toții știm că este mult mai simplu, să întreținem, în mod corespunzător, un echipament decât să ajungem să investim în repararea sa. Noi te putem ajuta cu servicii de mentenanță pentru toate tipurile de instalații existente în clădirile rezidențiale sau în birouri, exceptând cele electrice.

În plus, dacă ești administratorul sau proprietarul unei clădiri și cauți o firmă care să se ocupe de mentenanța termică și sanitară pentru instalațiile existente, noi te putem ajuta.

Îți prezentăm lista de servicii de mentenanță pe care le poți contracta sub forma unui abonament, accesibil la prețuri avantajoase:


1. Verificări sisteme, instalații, echipamente – aceste tipuri de servicii au scopul de a preîntâmpina avariile și de a menține echipamentele aflate în dotare, în stare de bună funcționare. Practic, se identifică și se înlocuiesc elementele vechi sau uzate, în timp util. Acest lucru se poate realiza în baza unui plan de revizii și de schimbare a materialelor consumabile.

2. Identificarea din timp a posibilelor defecțiuni – lucru care duce la economisirea de resurse financiare, pe termen mediu și lung, prin evitarea avariilor. Dispunem de aparatura necesară și de personal calificat. Spre exemplu, dispunem de cameră cu termoviziune care ne permite să verificăm constant starea instalațiilor fără să intervenim fizic să spargem trasele.

3. Intervenții prompte de reparare a defecțiunilor – eliminăm disconfortul cauzat de defecțiune în cel mai scurt timp. Instalatorii Luca Instal Expert înlocuiesc prompt componentele defecte.

Ce beneficii obții prin contractarea unui abonament de mentenanță?
  • Costuri reduse privind repararea sistemelor termice și sanitare,
  • Utilizarea instalațiilor termice și sanitare într-un mod economic, adică eficiență maximă,
  • Funcționarea optimă și în permanență a sistemelor termice și sanitare,
  • Confort sporit și siguranța investiției, prin folosirea sistemelor termice și sanitare la parametri optimi, aferenți clădirii unde sunt montate,
  • Instalații conforme cu normele existente în vigoare,
  • Garanția calității – privind serviciile asigurate,
Solicită ofertă
close slider