Obiectivul nostru zero:
să-ți oferim servicii termice și sanitare precum în Occident!

Povestea noastră a pornit, din dorința de a oferi servicii moderne și ecologice, de montaj termic și sanitar, câtor mai multe persoane din zona de Vest a României. Proiectul Luca Instal a luat naștere rapid, datorită unor tineri ambițioși și cu viziune. Noi am crezut cu tărie că și arădenii pot beneficia de servicii termice și sanitare precum în Occident. Adică, ne-am propus să aducem în piața locală servicii inovative! Și am reușit.

În prezent, ne-am extins serviciile de montaj termic și sanitar și în județul Timiș, urmând și restul județelor din Vest: Hunedoara, Bihor.

A fost un vis măreț, poate pentru început, însă care a fost implementat în cel mai scurt timp! Deși, acest lucru a însemnat multă, multă muncă, multă implicare, dăruire și o puternică dorință de autodepășire. Iar, vestea bună este că, încă muncim intens să aducem noutăți în serviciile oferite!

Am pornit, proiectul nostru, cu obiectivul clar, de a fii parte importantă din povestea fiecăruia dintre voi, cei care ne alegeți.
Poate vă întrebați, cum putem să facem acest lucru? Simplu, noi nu muncim să executăm doar soluții termice și sanitare clasice și ATÂT. Noi, ne facem timp să gândim împreună cu tine, de ce soluții ai avea nevoie, atât pe termen mediu, cât și lung. În acest mod, creștem sănătos alături de tine, de cunoscuții tăi și devenim mai mult decât parteneri, devenim parte din viața voastră. Vieți pe care le schimbăm, radical, în bine!


Ne implicăm pentru un prezent responsabil prin soluții ecologice de înclăzire!

Asigurăm de la cele mai complexe servicii de montaj termic și sanitar, până la soluții de încălzire ecologice. Suntem împotriva conceptului de-a pierde resurse financiare lunare și de-a fi indiferenți față de mediul înconjurător. Așadar, fiindcă iubim verdele – îl veți regăsi, nu doar, în culoristica siglei Luca Instal Expert, ci și în multe din acțiunile noastre, inclusiv în sfaturile și în lucrările efectuate.

Verdele, înseamnă viață și costuri reduse de încălzire.

Ne-ar face plăcere să ne contactezi să-ți prezentăm și ție, soluțiile ecologice de încălzire pe care le avem și ce beneficii îți asigură.

Natura este o resursă inepuizabilă, iar echipamentele pe care le putem monta îți pot oferi și ție ocazia să ai costuri reduse de încălzire. Mai mult de atât, soluțiile verzi nu poluează mediul și asigură un viitor sigur pentru copiii noștri.

Dacă crezi sau dacă ai auzit că aceste soluții ecologice necesită o investiție mult prea ridicată, te invităm să ne contactezi să descoperi ce înseamnă raportul cost/beneficii. Te asigurăm, că în proporție de 90% vei alege și tu o soluție verde, după ce vei fi în cunoștiință de cauză.


Investim, constant, în două componente esențiale: echipamente și personal!

Să putem asigura servicii inovative de montaj termic și sanitar, înseamnă să avem aparatura necesară. Dispunem de aparatură ultramodernă, lucru care ne ajută să executăm lucrări la calitate superioară. În plus de aceasta, avem personal calificat, adică echipe de intalatori termici și sanitari autorizați, pentru că știm că „Omul sfințește locul”– Nu-i așa?

Echipa noastră tehnică de intalatori, pentru a-ți putea oferi soluții moderne, beneficiază de diverse specializări.
Lucrurile bine făcute, necesită o pregătire temeinică, iar noutatea pe noi nu ne sperie, ci ne determină să o descoperim rapid.


Solicită ofertă
close slider